header_nb_vve_hires
Deze maand organiseert !WOON de VvE Summerschool. Doordat het organiseren van fysieke bijeenkomsten en cursussen nog niet kan, gaan we online aan de slag. In juni organiseren we 5 gratis webinars voor eigenaar-bewoners en VvE's in Amsterdam. Doet u mee?
Meld u aan via onze website en ontvang per email de link om deel te nemen.
Thumbnail webinar jantina

Verhuur in de VvE - 10 juni 2020, 19.30-20.15 uur

Welke regels gelden er als er in de VvE wordt verhuurd? Wanneer is dit toegestaan? Op welke manier kan verhuur worden verboden? Het webinar stipt verschillende vormen van verhuur aan; reguliere verhuur, kamergewijze verhuur en verhuur aan toeristen.

Wijzigen van de splitsingsakte - 16 juni, 19.30-20.15 uur

Amsterdam bouwt volop. Ook binnen uw VvE kunnen er appartementen zijn met kleine of grote wijzigingen. Een dakterras, aanbouw, opbouw of kelder, wat zijn de consequenties voor uw VvE en de splitsingsakte? Wanneer moet de akte worden gewijzigd? En hoe neemt de VvE zo’n beslissing?

Bestuur & Beheer - 18 juni, 19.30-20.15 uur

Welke taken heeft het bestuur van de VvE eigenlijk en wat is de rol van een beheerder? Denk u erover om bestuurslid te worden of bent u al bestuurslid? Laat u tijdens dit webinar informeren over de taken en verplichtingen.

VvE op orde - 24 juni, 19.30-20.15 uur

Wilt u meer weten over de regels, verplichtingen en bevoegdheden van een VvE? In dit webinar krijgt u uitleg over de splitsingsakte en -reglement, de gezamenlijke kosten, delen en zaken waar u samen met uw buren voor moet betalen.

Vergaderen - 30 juni, 19.30-20.15 uur

Jaarlijks hoort de VvE minimaal één keer te vergaderen. Welke regels gelden er om samen beslissingen te nemen? Welke stemverhoudingen zijn er? En hoe moet een VvE vergaderen in de anderhalve meter maatschappij? Neem deel aan dit webinar en leer alles over de vergadering van eigenaren.
twitter facebook linkedin