Per 1 juli is de Woningruilcentrale Rivierenbuurt van start gegaan

07 juli 2007 - Woningruilcentrale Rivierenbuurt wil door middel van woningruil mensen van 65 jaar en ouder in de Rivierenbuurt, die nu hoger wonen dan de eerste etage (zonder lift), helpen verhuizen naar een kleinere, geschiktere woning in de buurt
Het Wijksteunpunt Wonen zal in samenwerking met de Wijkpost voor Ouderen 65 plussers in de Rivierenbuurt benaderen die een bovenwoning huren en mogelijk op zoek zijn naar een meer passende woning op de begane grond.

Het Wijksteunpunt Wonen zal actief op zoek gaan naar huurders die een te kleine benedenwoning huren, en geïnteresseerd zijn in een ruil naar een grotere woning.

Meer informatie over dit project kan verkregen worden bij Carlo Edel, medewerker projecten, telefoon 6442707 of via het contactformulier.

Artikel delen:

!WOON