Feestelijke Open Dag

29 augustus 2007

Op woensdag 5 september organiseerde het WSWonen Centrum een feestelijke Open Dag. Namens het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum hield Wil Codrington (portefeuillehouder Welzijn) een toespraak.

De portefeuillehouder toonde zich zeer tevreden over het Wijksteunpunt Wonen en hield een pleidooi voor de oprichting van dergelijke steunpunten in heel Nederland.

In de Amsterdamse binnenstad bestaat het Wijksteunpunt Wonen al ruim twee jaar. In 2005 hebben het Huurteam, de Woonspreekuren en de Wijkcentra hun krachten gebundeld om de ondersteuning van huurders verder te verbeteren. Het Wijksteunpunt Wonen Centrum heeft mede als voorbeeld gediend voor de oprichting van andere steunpunten in de stad.

Klik hier voor meer foto’s van de Open Dag

Artikel delen:

!WOON