Startschot Wijksteunpunt Wonen Slotervaart!

30 augustus 2007

Vanaf 5 september kunnen bewoners van Slotervaart rekenen op meer advies, voorlichting en ondersteuning op het gebied van Wonen. Vanaf die datum start namelijk, net als in bijna alle andere stadsdelen, het project Wijksteunpunt Wonen (WSW).  Op woensdag 5 september geeft portefeuillehouder mevrouw Ineke Ketelaar het startschot voor het WSW-Slotervaart. De coördinator van het WSW-Slotervaart, Dick Glastra van Loon, zal een toelichting geven op nut en noodzaak van dit project.  Bewoners van Slotervaart zijn van harte uitgenodigd om vanaf 17 uur, onder het genot van een warm hapje en een fris drankje, getuige te zijn van de feestelijke start van het WSW-Slotervaart.

Woensdag 5 september 2007
Van 17.00 tot 19.00 uur
Van Eesterenzaal – Jan Tooropstraat 6
Met warme hapjes en frisse drankjes!

Artikel delen:

!WOON