Landelijke startmanifestatie Krachtwijken minister Vogelaar

06 november 2007

Aan de bewoners van de 40 aandachtswijken is door het kabinet beloofd dat ze er binnen afzienbare tijd op vooruit zullen gaan. Na veel getouwtrek over het geld met de woningcorporaties is het rond: het geld ligt klaar. Nu nog de plannen.

Lees verder voor het programma en informatie over hoe u zich kunt opgeven.

Landelijke startmanifestatie
‘Als het klikt tussen kracht & macht’

Aan de bewoners van de 40 aandachtswijken is door het kabinet beloofd dat ze er binnen afzienbare tijd op vooruit zullen gaan. Na veel getouwtrek over het geld met de woningcorporaties is het rond: het geld ligt klaar. Nu nog de plannen.

Het Landelijk Samenwerkingsverband Aandachtswijken (LSA), als vereniging van bewoners, heeft het initiatief genomen om een landelijke startmanifestatie te organiseren.

Deze manifestatie is er in de eerste plaats voor de bewoners die kansen willen pakken en er volop tegenaan willen gaan. Problemen zijn er genoeg en oplossingen komen niet vanzelf aanwaaien, maar klagen en bij de pakken neer zitten, heeft nog nooit geholpen.

Bewonersorganisaties uit de 40 wijken krijgen een marktkraam waar zij hun wijk en de plannen presenteren. Naast minister Vogelaar zijn er ook andere politici aanwezig. Tevens zijn er ook medewerkers van corporaties en andere professionals waar u vragen aan kan stellen.

Er wordt op deze dag gediscussieerd, kennis uitgewisseld en er is tijd voor een dansje.

Bent u geïnteresseerd en wilt u zich opgeven voor deze manifestatie, meldt u zich dan aan via www.lsabewoners.nl. Hier vindt u een uitgebreid programma.

Locatie: Amsterdam Passenger Terminal
Aanvang: 10.00 uur – 17.00 uur
Deelname: Gratis. U dient zich wel in te schrijven via de website van LSA

Artikel delen:

!WOON