Informatieavond op 4 maart aanstaande!

28 februari 2008

Op dinsdagavond 4 maart, van 19.30 – 21.30 uur, organiseren stadsdeel Slotervaart en WSWonen Slotervaart (Eigenwijks) in de Van Eesterenzaal (Jan Tooropstraat 6) een gesprek met bewoners over wonen in het stadsdeel. Bewoners die actief zijn in bewonersorganisaties én andere geïnteresseerde bewoners zijn van harte welkom.

Het stadsdeel vindt dat iedereen fatsoenlijk moet wonen en trots moet kunnen zijn op de buurt waar hij of zij woont. Het stadsdeel heeft ideeën over wat daarvoor nodig is. Graag hoort het stadsdeel wat ú daarvan vindt. Wat voor woningen zijn er nodig, waar moeten die komen en hoeveel moeten het er zijn? Wat is er nog méér nodig in de buurt om het wonen prettig en aantrekkelijk te maken? Kom 4 maart naar de bijeenkomst en laat uw stem horen!

Aanmelden?
Mail uw naam en adres, de (bewoners)organisatie waarvan u lid bent, uw telefoonnummer én uw e-mailadres waarop u e-mail wilt ontvangen naar: v.vanderhidde@slotervaart.amsterdam.nl. Of bel hem tijdens kantooruren op T. (020) 798 91 46 om uzelf aan te melden.

 

Artikel delen:

!WOON