Gezocht: huurders van Far West die hun stem laten horen als bestuurslid van de Huurdersvereniging Far West

19 september 2008 - Vindt u het belangrijk dat de mening van de huurders gehoord wordt in het beleid en de activiteiten van Far West? Wilt u samen met andere huurders hieraan een bijdrage leveren? Bent u bereid hierbij verder te kijken dan alleen uw eigen belang? Dan bent u de juiste persoon voor een bestuursfunctie bij de vernieuwde Huurdersvereniging Far West. Wij hopen dat u zich kandidaat wilt stellen voor een bestuursfunctie.

Wat wordt er van u gevraagd?

  • Interesse voor huurdersbelangen en volkshuisvesting.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • De bereidheid om kennis op dit gebied op te doen.
  • Afhankelijk van de functie een inzet van 4 tot 12 uur per week.

Wij zoeken natuurlijk vooral mensen die wonen in een woning van Far West. Voor de voorzittersfunctie is dit ook een verplichting, voor de overige functies niet wanneer u aantoonbare betrokkenheid hebt bij Nieuw West en/of de stedelijke vernieuwing. Een aantal specifieke vereisten voor de functies zijn beschreven in uitgebreide profielschetsen. Deze kunt u telefonisch opvragen.

Huurdersvereniging Far West biedt:

  • De kans om direct mee te praten over het beleid van Far West en andere partijen in Nieuw West;
  • De mogelijkheid om iets te doen met uw maatschappelijke betrokkenheid;
  • De gelegenheid om uw kennis te vergroten door het volgen van cursussen en bezoeken van conferenties;
  • Goede ondersteuning door een secretaresse en beleidsadviseur;
  • Een bescheiden onkostenvergoeding.

Interesse?
Neem dan contact op met Ingrid Houtepen of Petra Mars van het Amsterdams Steunpunt Wonen, telefoon (020) 5230130. U ontvangt dan de profielschetsen. U kunt ook direct een brief sturen naar Huurdersvereniging Far West, p/a Nieuwezijds Voorburgwal 32, 1012 RZ Amsterdam of via e-mail: huurdersvereniging@farwest.nl.

Meer informatie vindt u op www.huurdersvereniging.farwest.nl (nog in ontwikkeling).

Artikel delen:

!WOON