11 mei Energiebus op bezoek

06 mei 2010

Dinsdag 11 mei komt de Energiebus van De Woonbond op bezoek bij de woningen van De Key rondom het Columbusplein. Het bezoek is geregeld door de bewonerscommissie met ondersteuning van het Wijksteunpunt Wonen. De bus wordt betaald door de Huurdersvereniging Amsterdam om de aandacht te vestigen op energiebesparing en op de mogelijkheden die bewoners hebben om te zorgen dat hun verhuurder energiebesparende maatregelen treft.

De bewonerscommissie vind het belangrijk dat de Energiebus langs komt. Claud Wendrich van de bewonerscommissie: “Wij vinden het belangrijk dat de Energiebus langs komt omdat Woningstichting de Key al jaren niets meer aan onderhoud doet. En op deze manier hopen we de Key aan te sporen tot woningverbetering.”

De aanpak van de Energiebus is snel en concreet: een aantal woningen wordt bezocht, de mogelijkheden tot energiebesparing worden in kaart gebracht en er wordt met bewoners gepraat om wensen en klachten te inventariseren. Het rapport is dezelfde klaar en wordt ook al op dinsdag 11 mei meteen met verhuurder De Key besproken.

links:

Artikel delen:

!WOON