Energiezuinig wonen in Buitenveldert

13 september 2010

Informatieavond 29 september:
Energiezuinig wonen in Buitenveldert’

Gebouw Binnenhof, A.J. Ernststraat 112.
Aanvang 20:00 uur, zaal open met koffie en thee 19:30 uur.
Organisatie: Wijksteunpunt Wonen Zuideramstel.
Telefonisch spreekuur ma t/m do 9:30-10:30 uur, T 642 1116.

Een huis warm stoken in een koude winter vreet gas of olie. En brandstof is duur. Verstandige huurders overleggen daarom met hun huisbaas hoe de ‘energieprestatie’ van hun woning kan worden verbeterd.

Dat dubbel glas veel energie bespaart, is algemeen bekend. Ook hebben steeds meer complexen moderne hoogrendementsketels voor verwarming en warm water. Maar als de leidingen verouderd zijn, gaat evengoed veel warmte verloren.

Een expert van de Nederlandse Woonbond zal op 29 september laten zien hoe veel het kost om een woning te isoleren. En welke besparing op uw energienota daar tegenover staat.

U krijgt een filmpje te zien van de energiebus op bezoek in een flat. Met behulp van het rapport kunnen huurders met de verhuurder om de tafel gaan zitten.

De nieuwe Overlegwet is daarbij een belangrijke steun in de rug. Uiteraard is er op de informatieavond veel ruimte voor vragen en discussie over energiebesparing in uw woning.

Alle aanwezigen krijgen gratis de nieuwe informatiefolders van Wijksteunpunt Wonen:

* Folder Energiebesparing. U kunt de folder hier downloaden.

* Folder Overlegwet. U kunt de folder hier downloaden.

Belangstellenden wordt vriendelijk verzocht zich via onze website te melden.
Ga in de menubalk links naar Contact Zuid, klik op Vragenbalie vestiging Zuideramstel. Vul uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer in en vul in het hokje ‘uw vraag’ in dat u op 29 september komt.

Artikel delen:

!WOON