Veranderingen bij WoningNet

21 januari 2011

Wie in de Stadsregio Amsterdam een sociale huurwoning zoekt, kijkt op de website www.woningnet.nl of leest de woningkrant. Via WoningNet bieden de woningcorporaties in de Stadsregio Amsterdam hun sociale huurwoningen aan. In de presentatie van dit woningaanbod gaat begin 2011 het een en ander veranderen.

De website www.woningnet.nl wordt helemaal vernieuwd om het de woningzoekende mogelijk te maken gericht naar woningen te zoeken. Als u een nieuwe woning zoekt dan wordt het met de verbeterde website makkelijker om de woningen die bij uw inschrijving passen én voldoen aan uw woonwensen te vinden!

Via de nieuwe website ziet u welke slaagkans u heeft voor een woning. Op deze manier kunt u een afweging maken of het zinvol is om op die specifieke woning te reageren. De woningadvertenties bevatten meer informatie, foto’s, woningplattegronden en buurtinformatie. De nieuwe website wordt begin 2011 gelanceerd.

Als de nieuwe website eenmaal in gebruik is, wordt er na een aantal weken afgeteld voor de laatste woningkrant. Na de laatste woningkrant is het woningaanbod alleen nog maar via www.woningnet.nl te vinden. Vervolgens gaan de woningcorporaties iedere week nieuwe woningen aanbieden (nu is dat iedere twee weken). In de krant en op de website van WoningNet kunt u de komende tijd meer lezen over deze veranderingen.

Bron: WoningNet

Artikel delen:

!WOON