Nieuwe locatie WSWonen in Jordaan

20 mei 2011

Op 7  juni verhuist het WSWonen Centrum van De Laurierhof naar het nieuwe Huis van de Buurt Jordaan & Gouden Reael op de Elandsgracht 70. In het Huis van de Buurt zijn een groot aantal dienstverlenende instellingen gehuisvest. Tijdens de verhuizing worden onze activiteiten en spreekuren zoveel mogelijk voortgezet. Vanaf 14 juni zijn wij bereikbaar op onze nieuwe locatie. Klik in de linkerkolom van de website op het knopje ”Contact Centrum” om te zien hoe wij voor, tijdens en na de verhuizing te bereiken zijn.

In het Huis van de Buurt Jordaan & Gouden Reael zijn ook het wijkcentrum, IJsterk, CentraM en het Loket Zorg & Samenleven gehuisvest. De offiële opening zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 1 juli. De uitnodiging kunt u binnenkort via deze website downloaden. Voor de contactgegevens en spreekuurtijden klik hier. Download ook de 

!WOON