Vacature (beheerder recreatiezaal De Drecht)

02 mei 2011 - Vacature (beheerder recreatiezaal De Drecht)

Met spoed zijn wij opzoek naar kandidaten!

De Drecht is een wooncomplex bestaande uit 314 zelfstandige seniorenwoningen en een recreatiezaal. Nu zijn er nog beperkte activiteiten voor bewoners van De Drecht, maar deze zijn (vrijwel) alleen voor bewoners in De Drecht.

Met de inzet van vrijwilligers willen wij het activiteiten aanbod in De Drecht vergroten. Hierbij willen wij de bewoners van het wooncentrum en overige ouderen in de buurt nauw betrekken.

Om één en ander in goede banen te leiden zijn wij opzoek naar tenminste 3 vrijwilligers om deze beheerstaken op zich te nemen en uit te voeren, onder begeleiding van de projectleider vanuit het Wijksteunpunt Wonen Zuidoost (WSW)

Organisatie:

De organisatie ligt in handen van WSWonen Zuidoost

Functie:

Beheerder recreatiezaal De Drecht Holendrecht

Korte Beschrijving:

Voor deze functie zijn wij opzoek naar een creatieve persoon die het als een uitdaging ziet om op verantwoorde wijze diverse activiteiten op te zetten en te begeleiden in de recreatiezaal van De Drecht, samen met collega beheerders.

Taakomschrijving:

De taken komen tijdens het sollicitatiegesprek aan de orde. De globale taken zijn het beheren van de recreatiezaal, het (indien gekwalificeerd) verzorgen van de activiteiten, het verstrekken van informatie e.d.

Functie eisen:

Kandidaten dienen te beschikken over een positieve instelling en voldoende motivatie om aan de slag te gaan met deze doelgroep; Bereid zijn om zich verder te ontwikkelen; In staat zijn om zelfstandig en in een team te functioneren; Beheersing van de Nederlandse taal voor het verstrekken van informatie.

Wat heeft de organisatie te bieden:

Wij bieden gegadigden een kostenvergoeding, werkbegeleiding en een contract. Uiteraard bent u verzekerd

Wat maakt het werk de moeite waard:

Uw rol is cruciaal voor een goed verloop van de activiteiten voor de bewoners van De Drecht en de ouderen in uw eigen buurt (Holendrecht)

Werktijden:

Variabel en in overleg met collega beheerders wordt het rooster samengesteld door de  projectleider vanuit het Wijksteunpunt Wonen Zuidoost. Minimaal 28 uur per maand.

Aannameprocedure:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: c.koren@wswonen.nl of telefonisch: 020-5797920.

Artikel delen:

!WOON