Huurverhogingsspreekuur

06 juni 2011

Huurverhoging is een jaarlijks terugkerend fenomeen. De huurprijs van bijna alle huurwoningen in Nederland gaat jaarlijks per 1 juli omhoog. Een verhuurder die de huur wil verhogen, moet zich houden aan de regels die de wet hiervoor stelt. Maar voor een huurder die het niet eens is met de huurverhoging gelden ook regels; bijvoorbeeld hoe en op welke wijze hij bezwaar kan maken tegen de verhoging. Om huurders daar zo goed mogelijk over te kunnen informeren hebben wij 4 extra spreekuren speciaal over huurverhoging opgezet.

De spreekuren vinden plaats op:

Dinsdag 14 juni van 13.30 tot 15.30 uur in het stadsdeel Zuidoost                       

Woensdag 15 juni van 12.30 tot 14.00 uur in Buurtentree Holendrecht

Donderdag 16 juni van 16.00 tot 17.30 uur in het CEC gebouw

*Datum en tijd van Gein wordt nog bekendgemaakt!*

Artikel delen:

!WOON