Nieuwe website WoningNet (update)

15 juni 2011

Vanaf 5 juli a.s. zal Woningnet wekelijks woningen gaan aanbieden op de site. Dit houdt in dat u ook wekelijks kan reageren. Waar u nu nog op drie woningen kan reageren kunt u vanaf 5 juli wekelijks op twee woningen reageren. Maandelijks kunt u twee reacties meer plaatsen.
WSWonen Oost  zal in het kader van bovenstaande verandering de inloop ‘slim zoeken naar een woning’ vanaf 1 juli ook op andere dagen en tijden laten plaatsvinden. De selectie bij Woningnet zal vanaf 5 juli ook op een ander tijdstip plaatsvinden en het aanbod  op de site  is op dinsdagavond pas volledig.

Vanaf 1 juli a.s. kunt u bij onze inloop ‘slim zoeken naar een woning’ binnenlopen op:

  • Woensdag van 15.00-17.00 uur Buurtonline (Pretoriusstraat 50)
  • Woensdag 19.00-21.00 uur Cybersoek (Timorplein 22)
  • Donderdag 14.00-16.00 uur Cybersoek (Timorplein 22)
  • 1 aug-28 aug beide locaties gesloten

Artikel delen:

!WOON