Netwerkbijeenkomst Jongeren- en studentenhuisvesting

07 november 2011

Hierbij nodigen wij u uit voor de netwerkbijeenkomst Jongeren- en studentenhuisvesting op maandag 7 november 2011 in het Cultureel Educatief Centrum, Bijlmerdreef 1289 (nabij metrostation Ganzenhoef).

De samenwerkende partijen Huurdersvereniging Zuidoost, Kompas Migrantennetwerk Volkshuisvesting, Participatie en Opbouwwerk Zuidoost en het Wijksteunpunt Wonen Zuidoost organiseren deze netwerkbijeenkomst. Het programma vindt u hier.

Jongeren- en studentenhuisvesting zijn van groot belang voor Amsterdam Zuidoost. Jongeren (studenten) zijn het arbeidspotentieel van nu en de toekomst, zij zorgen voor dynamiek en leefbaarheid. Het is belangrijk om te investeren in jongeren- en studentenhuisvesting. 

Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden, maar we hebben u nodig om samen met ons oplossingen te bedenken voor de huisvestingsproblematiek van jongeren (studenten). Genodigden voor de werkconferentie zijn professionals, architecten, corporaties, ontwikkelaars, onderwijsinstellingen, studenten, jongeren, bewonersondersteuning, stadsdeelambtenaren, zelforganisatie wijkaanpak e.a. 

Kent u iemand waarvan u denkt dat hij/zij geïnteresseerd is in deze netwerkbijeenkomst? Wees vrij om deze uitnodiging door te sturen! 

Wij rekenen op een inspirerende en stimulerende bijeenkomst en zien u graag op maandag 7 november 2011.

Artikel delen:

!WOON