Themabijeenkomst onderhoudsplan VvE

10 november 2011

Woensdagavond 16 november is er een themabijeenkomst voor eigenaar-bewoners uit stadsdeel Zuid die binnen hun VvE aan de slag willen met een meerjarenonderhoudsplan en -begroting.  De bijeenkomst is een verdieping van de basiscursus appartementsrecht zoals die door het Wijksteunpunt Wonen Zuid in samenwerking met VvE-gemak georganiseerd zijn.

Wilt  u deze bijeenkomst bijwonen dan kunt u zich aanmelden via vvevoorlichting@wswonen.nl.  Mocht u liever eerst onze basiscursus volgen, dan kunt u dat ook aangeven. U krijgt dan te zijner tijd informatie op welke data deze in 2012 weer plaats zullen vinden.  U kunt ook uw vragen stellen via ons VvE-spreekuur. Dit vind plaats op woensdagen van 14.30 tot 16.30u.  Bij voorkeur uw vraag ook vooraf stellen via vvevragen@wswonen.nl

Artikel delen:

!WOON