Samen werken aan energiebesparing

12 december 2011

Particuliere verhuurders en huurders gaan samen werken aan het duurzaam en energiezuinig maken van de bestaande woningen in Zuid. In dit stadsdeel zijn meer dan dertigduizend particuliere huurwoningen, vaak al wat ouder en daarom met een slecht energielabel. De bijeenkomst hierover op het stadsdeelkantoor, op 30 november j.l., was goed bezocht. De sfeer was enthousiast. Stadsdeel Zuid hoopt dat het elan ook zal leiden tot concrete maatregelen. De presentaties en het verslag kunt u downloaden vanaf deze website.
Het verslag van de bijeenkomst Samen Werken aan Energie kunt u hier downloaden.
De presentatie van de portefeuillehouder Milieu van stadsdeel Zuid, vindt u hier .
De visie van Cees Jonker van Vastgoed Belang, de verhuurders, kunt u hier bekijken.
Het verhaal van de derde spreker, Anne Stijkel van energiecoöperatie Zuid, kunt u hier downloaden.

Artikel delen:

!WOON