Discussieer mee met de Huurdersvereniging Amsterdam

06 februari 2012 - De huurdersvereniging Amsterdam heeft een nieuwe website gelanceerd.  Naast een informatief gedeelte richt de vernieuwde site zich vooral op  het zoveel mogelijk huurders betrekken bij hun werk. Op de site is het nu mogelijk om zelf mee te discussiëren en te denken over  huren en wonen in  Amsterdam. Er is een huurdersforum en op het afgesloten leden gedeelte een forum voor leden. Het huurdersforum  is na aanmelden voor iedereen toegankelijk, u kunt reageren op onderwerpen maar natuurlijk ook zelf onderwerpen aandragen als discussiepunt.

Naast de nieuwe interactieve diensten staan ook de belangrijke beleidsdocumenten ter inzage op de site. Actualiteiten zetten we meteen op de startpagina. Daarnaast is er een agenda waarop interessante bijeenkomsten voor huurders staan, en waar u uiteraard ook promotie kunt maken voor uw eigen bijeenkomst.  Verder de wegwijzer voor huurders met uitleg over  waar je moet zijn met welke vraag en wie er op komt voor je belangen. Wilt u altijd direct op de hoogte zijn van het nieuws op onze site meldt u dan aan bij de newsfeed, u kunt dit vinden onder het kopje ‘nieuws’.

Kortom een hoop nieuwe zaken op de website. Gaat u snel een kijkje nemen en meldt u aan voor het huurdersforum op www.huurdersvereniging-amsterdam.nl.  Mocht u  nog iets missen en/of fouten of onjuistheden tegen komen laat dit dan de huurdersvereniging weten.

contactgegevens:
Huurdersvereniging Amsterdam
Nieuwezijds Voorburgwal 32
1012 RZ Amsterdam
Tel: 020-620 68 82
Mail : s.v.acker@huurdersvereniging-amsterdam.nl

Artikel delen:

!WOON