ASW Cursusaanbod

13 april 2012 - Om als bewonerscommissie, huurderskoepel, of andere bewonersorganisatie goed op de hoogte te blijven van nieuwe wetgeving, het gebruik van social media en het betrekken van uw achterban organiseert het Amsterdams Steunpunt Wonen cursussen. Soms kan de cursus gefinancierd worden door uw verhuurder. Sommige koepels financieren cursusplaatsen voor hun aangesloten bewonerscommissie. De regels hierover verschillen per koepel. Voor Ymere huurders stellen SBO en HvA een aantal plaatsen beschikbaar. Voor Stadgenoot Huurders stelt Huurgenoot een aantal plaatsen beschikbaar en huurders van De Key kunnen deelnemen via door Arcade beschikbaar gestelde plaatsen. Eigen Haard stelt ook voor haar huurders weer pekken beschikbaar. Indien u één van deze plekken wordt toegekend, zijn er voor u geen deelname kosten. Voor het actuele aanbod kunt u kijken op www.steunpuntwonen.nl/cursusaanbod.

Artikel delen:

!WOON