Buurttour 2012

25 september 2012

Voor de zomer bespraken stadsdeelwethouders Jesse Bos (Zorg en Welzijn) en Paulus de Wilt (Stedelijke Vernieuwing) de plannen voor de komende tijd om de leefkwaliteit in Slotermeer Oost en West te verbeteren. Nu worden er drie wijken bezocht:

  • Geuzenveld, donderdag 18 oktober, van 19.00 tot 21.00 uur.
    Locatie: Goeman Borgesiusschool, Aalbersestraat 35.
  • Slotervaart Noord, dinsdag 30 oktober, van 19.00 tot 21.00 uur.
    Locatie: Hervormd Lyceum West, Hemsterhuisstraat 79.
  • Slotervaart Zuid, dinsdag 6 november, van 19.00 tot 21.00 uur.
    Locatie: Raadzaal stadsdeelkantoor, Pieter Calandlaan 1.

Na korte presentaties van stadsdeelwethouders Jesse Bos en Paulus de Wilt over leefkwaliteit en stedelijke vernieuwing kunt u aan een van de thematafels meepraten over de plannen. Ook kunt u vragen stellen op de informatiemarkt en spreken met de stadsdeelwethouders, medewerkers van het stadsdeel, de woningcorporaties en het Wijksteunpunt Wonen Nieuw-West.

Wees welkom en de koffie staat klaar om 18.30 uur.

Artikel delen:

!WOON