Vanavond is er een bewonersbijeenkomst over leefbaarheid

20 november 2012

Dinsdag 20 november van 19.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) praten stadsdeelwethouders Jesse Bos (Zorg en Welzijn) en Paulus de Wilt (Stedelijke Vernieuwing) met bewoners uit de wijk Nieuw-West Midden over de plannen (tot 2014) om de leefkwaliteit in hun buurt te verbeteren.

De vertraagde uitvoering van de stedelijke vernieuwing heeft invloed op de leefbaarheid in Nieuw-West Midden.

Na korte presentaties kunnen bewoners de informatiemarkt bezoeken en vragen stellen aan de stadsdeelwethouders, medewerkers van het stadsdeel, de woningcorporaties, het Wijksteunpunt Wonen, SEZO en het Huis van de Wijk.

Ook kunt u als bewoner aanschuiven aan één van de thematafels om mee te praten.

Locatie

Raadzaal stadsdeelkantoor Osdorpplein, Osdorpplein 1000.

Artikel delen:

!WOON