Stagemarkt 2013

23 januari 2013

Het Wijksteunpunt Wonen heeft iedere jaar plek voor een aantal derdejaars studenten dat studeert aan de Hogeschool van Amsterdam of daarbuiten. Het Wijksteunpunt wonen biedt stageplekken aan die aansluiten bij de competenties die door studenten van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening verworven moeten worden.

Een manier om de studenten kennis te laten maken met het Wijksteunpunt Wonen is het bemannen van een stand op de jaarlijkse stagemarkt. Deze stagemarkt vond plaats op vrijdag 18 januari 2013 in het Kohnstammhuis en ook dit jaar was het Wijksteunpunt Wonen aanwezig.

Onze huidige studenten wisten de tweedejaars studenten goed uit te leggen wat het Wijksteunpunt Wonen als stageorganisatie te bieden heeft en aan welk profiel de studenten moeten voldoen.

Het Wijksteunpunt Wonen NW wil dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om haar huidige stagiaires te bedanken voor hun inzet en enthousiasme tijdens de stagemarkt van 2013 en tweedejaars studenten uitnodigen om voor het volgende studiejaar stage te komen lopen bij het Wijksteunpunt Wonen.

Ben jij op zoek naar een stageplek bij een organisatie die midden in de maatschappij staat, heb je interesse in het domein Wonen, ben je nieuwsgierig en wil je jouw kennis, vaardigheden en competenties naar een hoger niveau tillen, dan is het Wijksteunpunt Wonen wellicht de juiste stageplek voor jou.

Wil je weten of er een stageplaats beschikbaar is, neem dan contact op met Helen Meesters of Ingrid Houtepen bij Stedelijk Bureau Wijksteunpunten Wonen?  Je kunt je ook gelijk aanmelden via sb@wswonen.nl met jouw gegevens. Voor september 2013 zijn er stageplekken beschikbaar op de diverse Wijksteunpunt Wonen.

Het volledige stageprofiel is ook te vinden op het intranet van de H.v.A.

 

Artikel delen:

!WOON