Open dag VrouwenAcademie West

30 mei 2013 - Vrouwen uit West van 18 tot 81 jaar zijn van harte welkom om rond te kijken, mee te doen, iets leren en genieten. Er zijn diverse workshops, hapjes en drankjes en muziek.

Het vind plaats aanstaand zondag 9 juni van 13.30 tot 20.00 uur in Buurthuis de Horizon. Vanaf 13.30uur start de informatiemarkt. Op deze informatie markt zal het Wijksteunpunt Wonen West ook te vinden zijn, u kunt dan informatie krijgen over wat wij doen, waar wij u mee kunnen helpen en u kunt vragen over uw huursituatie aan ons stellen. Daarnaast staan er stands van verschillende verengingen en welzijnsorganisatie.

Vanaf 14.30 vinden de leerzame en leuke workshops plaats. Vanuit het Wijksteunpunt Wonen worden de workshops verzorgd over Energie besparen = geld besparen, een leerzame workshop over huurcontracten en op dit moment een zeer actueel onderwerp de huurverhogingen.
Daarnaast zijn er ook nog workshops over opvoeding 12+, Zumba, naailes en nog veel meer. Kijk voor meer informatie op de site de www.vrouwenacademiewest.nl

Om 17.30 zal er live muziek zijn en om 20 uur wordt deze feestelijk dag afgesloten.

De toegang is gratis maar niet geschikt voor kinderen en er is geen kinderopvang geregeld.

 

Artikel delen:

!WOON