Voorlichtingscampagne over woonlasten

02 mei 2013

De Woonlastenkrant is dit jaar in een oplage van ruim 300.000 exemplaren huis-aanhuis verspreid in Amsterdam. Bovendien zit hij als bijlage in het maandblad MUG van mei. De krant viel eind april vrijwel gelijk met het voorstel tot huurverhoging van de verhuurder in de bus. De uitgave geeft informatie over de inkomensafhankelijke huurverhoging. Verder bevat de krant interviews met bewoners en informatie over huurverhoging, huurverlaging, servicekosten en onderhoudsgebreken.

De digitale puntentelling op <a href=”http://www.huurverhoging.nl” target=”_blank” rel=”noopener”>www.huurverhoging.nl</a> is uiteraard aangepast en er en er is bovendien een huurverhogingscheck ontwikkeld en op de site geplaatst waarmee huurders in een paar minuten door de ingewikkelde bezwaarregels worden geloodst.

Artikel delen:

!WOON