1 juli laatste kans bezwaar huurverhoging

21 juni 2013

De meeste huurders hebben in april een huurverhogingsvoorstel gekregen per 1 juli. Als u bezwaar wilt maken, dan moet u dit vóór 1 juli doen. Met onze huurverhogingcheck op www.huurverhoging.nl weet u snel of u bezwaar kunt maken.  Daar vindt u ook ons overzichtelijke standaardbezwaarschrift en natuurlijk onze online puntentelling. U betaalt toch niet als het niet hoeft? Doen dus: even de check invullen en eventueel voor 1 juli bezwaar maken!

Als u later dan april een huurverhogingsvoorstel heeft ontvangen, dan verschuiven de termijnen.  U heeft altijd twee volle kalendermaanden de tijd om bezwaar te maken. Als u bijvoorbeeld pas half mei het huurverhogingsvoorstel heeft ontvangen, dan heeft u de maanden juni en juli de tijd om bezwaar te maken, u moet dat dan dus voor 1 augustus doen. Maar zoals gezegd, de meeste mensen krijgen in april het huurverhogingsvoorstel van hun verhuurder in de brievenbus en kunnen dus tot 1 juli bezwaar maken. De huurverhoging simpelweg niet betalen telt ook als een bezwaar. Maar als uw verhuurder de zaak aan de huurcommissie voorlegt, dan zult u alsnog binnenkort een officieel bezwaarschrift moeten indienen.

Voor meer informatie en vragen neemt u contact op met een van onze spreekuren bij u in de buurt.

Artikel delen:

!WOON