Budgetmarkt Nieuw-West

17 juni 2013

Tijdens de jaarlijkse Banenmarkt vindt ook de Budgetmarkt plaats op vrijdag 21 juni 2013 van 10.30 tot 16.00 uur in Studio West (achterzijde Meervaart). Toegang is gratis.

Rondkomen
Op de budgetmarkt kunt u informatie krijgen over bewust omgaan met geld en mogelijkheden om te bezuinigen, maar ook hoe u goed om kunt gaan met uw besteedbare inkomen. Hoe kun je van weinig geld rondkomen? Wat moet je nu eigenlijk doen met je schulden? Voor deze vragen en nog vele anderen kunt u terecht op de budgetmarkt.

Advies
Aan de budgetmarkt doen 20 organisaties mee om u van advies te voorzien. Hier staan standhouders op het gebied van advisering over inkomen. U kunt terecht met vragen over belasting, huurtoeslag, schuldhulpverlening, gemeentebelasting en nog veel meer.

Komt u ook langs?

Artikel delen:

!WOON