Bewonersexcursie – woe. 11 sept.: De Huurcommissie

28 augustus 2013

Wilt u weten wat er gebeurt wanneer u het niet eens bent over het onderhoud of de servicekosten van de woning? Bent u benieuwd naar hoe er wordt beoordeeld of u minder huur zou moeten betalen? Geeft u zich dan op voor onze excursie van woensdag 11 september waarop we, voorafgaand aan een heerlijke lunch, een zitting bij de Huurcommissie bijwonen en met één van de medewerkers in gesprek gaan over de werkzaamheden van dit zelfstandige bestuursorgaan.

Onze volgende excursie voor leden van de bewonerscommissies/-collectieven en andere actieve bewoners vindt plaats op woensdag 11 september. Tijdens deze middag wonen we een zitting bij en  is er na afloop de mogelijkheid om met één van de Huurcommissie-medewerkers in gesprek te gaan. Om alle indrukken en gedachten te laten bezinken, trakteert het Wijksteunpunt Wonen Noord na afloop op een late lunch.

Tijd: van 12.45u tot 16.00u
Aanmelden: telefonisch via 020-4940446, digitaal via het contactformulier. In verband met het vinden van een zittingszaal die groot genoeg is voor iedereen, verzoeken wij u vriendelijk om u uiterlijk donderdag 5 september bij ons aan te melden.

Na uw aanmelding ontvangt u het gedetailleerde programma van de excursie.

Artikel delen:

!WOON