Wijksteunpunt Wonen Oost verhuist tijdelijk naar ‘s Gravesandeplein

20 augustus 2013 - Vanwege de ingrijpende verbouwing van het kantoor aan de Wijttenbachstraat zal Wijksteunpunt Wonen Oost per 2 september gedurende een aantal maanden tijdelijk verhuizen naar ‘s Gravesandeplein 19. (1091 BB)

De huidige locatie zal verbouwd en vernieuwd worden tot een buurtgericht participatiecentrum. Na de verbouwing zal het wijksteunpunt terugkeren en kantoor houden in het nieuwe participatiecentrum. Tot de verbouwing is afgerond zal het kantoor en de spreekruimte tijdelijk verhuizen naar het ‘s Gravesandeplein. Dat is aan de achterkant van de OLVG tegenover de ingang van de parkeergarage.

Inloopspreekuren
De inloopspreekuren verhuizen mee, de tijden blijven hetzelfde. U kunt iedere maandag tussen 19.00 en 20.00 uur en woensdag tussen 9.00 en 12.00 uur zonder afspraak langs komen op het ‘s Gravesandeplein.

*Op 2 september zal er wegens de verhuizing geen spreekuur plaats vinden.

Artikel delen:

!WOON