WSWonen en MOV bij evenement HuurOK op Nieuwmarkt

28 augustus 2013

Maandag 2 september vindt op de Nieuwmarkt het evenement HuurOK plaats. Dit evenement, waar studenten zelfs een woning kunnen winnnen, is georganiseerd door de gemeente Amsterdam. De campagne HuurOK richt zich op goede voorlichting aan woningzoekenden, preventie van onderhuur, oplichting van woningzoekenden etc. De Wijksteunpunten Wonen en het Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag zijn uitgenodigd om zich tijdens het evenement te laten zien. Ook de studentenorganisaties ASVA en SRVU, een aantal woningcorporaties en de gemeente zelf zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Woningzoekende studenten kunnen tijdens dit evenement een woning winnen! Wil je aan de wedstrijd meedoen? Kom dan maandag 2 september tussen 13:00 – 19:00 uur naar de Nieuwmarkt en ontvang een van de beschikbare sleutels. Op de Nieuwmarkt staan verschillende deuren. Past jouw sleutel in het slot dan ben je een stap dichter bij een woning. Maak een foto van jezelf met de geopende deur, stuur deze op en zorg dat jouw foto van Facebook.com/HuurOK het meest geliked wordt.

 

 

Artikel delen:

!WOON