VvE voorlichtingsavonden

23 september 2013

Op 25 september, 9 en 30 oktober en 13 november vanaf 19:00 uur organiseert Wijksteunpunt Wonen Oost (WSWonen Oost) VvE voorlichtingsavonden. Bent u eigenaar-bewoner of wilt u een woning kopen? Wat is uw positie binnen de VvE, hoe zit het met de verplichting om een onderhoudsreservering te doen, waarom is een onderhoudsplanning verstandig, moet je meebetalen aan kosten ten behoeve van andere woningen? Verduidelijking over de splitsingsakte, splitsingsreglement en huishoudelijk reglement. Meld u snel aan.
WSWonen Oost biedt naast ondersteuning aan huurders, sinds kort ook advies aan eigenaar-bewoners (VvE-leden). Zo kunnen  ook eigenaar-bewoners  sinds 1 juli jl. op onze wekelijkse spreekuren terecht voor alle vragen omtrent het reilen en zeilen van de VvE. Daarnaast worden dit najaar ook de voorlichtingsavonden georganiseed in samenwerking met VvEgemak.

Planning
25 september | StayOkay, Timorplein 21 | 19.00 inloop, 19:30 aanvang.
9 oktober | Meevaart, Balistraat 48 | 19.00 inloop, 19:30 aanvang.
30 oktober | ’s Gravesandeplein 19  |  19.00 inloop, 19:30 aanvang.
13 november | ’s Gravesandeplein 19  |  19.00 inloop, 19.30 aanvang.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u snel aan! Stuur een e-mail naar w.luttikhuizen@wswonen.nl onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer, de naam van uw VvE, met hoeveel personen u wilt komen en welke datum uw voorkeur heeft. U kunt zich ook telefonisch  aanmelden op 020-4620330.

Artikel delen:

!WOON