Belangrijk bericht over de Huurtoeslag

11 november 2013 - Per 1 december 2013 gaat er wat veranderen bij de uitbetaling van de huurtoeslag. Tot nu toe was het mogelijk om uw huurtoeslag rechtstreeks aan de verhuurder uit te laten betalen. Dit wijzigt nu en wordt op één bankrekening betaald, die op uw naam staat. Is dit voor u van toepassing? Dan geldt deze verandering juist voor u. In de eerste plaats zult u de volledige huur weer aan de verhuurder moeten gaan betalen; dit lijkt op een grote extra uitgave die iedere maand terugkomt, maar u krijgt zelf de huurtoeslag op uw rekening. In de tweede plaats dient u ervoor te zorgen dat het juiste bankrekeningnummer bij de Belastingdienst bekend is. Houd u daarom de betaling van de toeslagen goed in de gaten. Heeft u vragen neem dan contact op met de medewerkers van het Sociaal Wijkteam De Havelaar (020) 6890711 of De Klinker (020) 6838542.

Artikel delen:

!WOON