Maandag 2 december bewonersavond over vervanging geisers voor HR ketels door Stadgenoot

25 november 2013 - Bent u huurder van Stadgenoot, met een geiser of gaskachel in uw woning? Dan heeft u de afgelopen tijd verschillende brieven van Stadgenoot ontvangen. Hierin werd u verzocht uw geiser te laten vervangen door een HR CV ketel. Na de vele reacties op deze brieven hebben Huurgenoot en Wijksteunpunt Wonen Nieuw-West besloten een voorlichtingsavond te organiseren. Op deze avond zijn huurders uit het stadsdeel West ook van harte welkom. De voorlichtingsavond vindt plaats op maandag 2 december 2013 om 19 uur. De locatie is: Gebouw de Toekomst, Louis Couperusstraat 133 (Nieuw-West).

Tijdens deze avond worden de volgend punten besproken:

  • Wat zijn de gevaren van CO en kunt u de risico’s verkleinen?
  • Wat kunt u doen als u het niet eens bent met het voorstel van Stadgenoot?
  • Vanuit het Wijksteunpunt Wonen wordt aangegeven wat voor hulp zij u kunnen aanbieden.

Graag zien wij u op 2 december. Voor de volledige uitnodiging klik hier.

Artikel delen:

!WOON