Wijksteunpunt Wonen op Expatica Beurs 2013

05 november 2013

Op zondag 3 november vond de jaarlijkse Expatica Beurs “i am not a tourist” plaats. Ook de Wijksteunpunten Wonen waren in de Beurs van Berlage aanwezig om expats advies te geven over hun rechten en plichten als huurder. De Wijksteunpunten Wonen stand trok enkele tientallen bezoekers.

Deze eendaagse beurs is met een hoog bezoekersaantal de grootste in zijn soort. Het biedt internationals een schat aan informatie en één plek om zowel tientallen relevante dienstverleners als duizenden mede-expats te ontmoeten. Ruim 55 organisaties waren aanwezig om advies en presentaties te geven op het gebied van huisvesting, werkgelegenheid, herplaatsing, belasting en bankzaken.

De Wijksteunpunten Wonen stand trok enkele tientallen bezoekers. De meeste vragen gingen over het niet terugkrijgen van waarborgsommen, de hoogte van servicekosten en het al of niet tijdelijk zijn van huurovereenkomsten.

Voor meer achtergrondinformatie over de beurs bezoek de website:  www.expatica.com.

Artikel delen:

!WOON