WoningNetspreekuur in het Wijkcentrum de Pijp

29 november 2013

Bent u op zoek naar een woning via WoningNet en heeft u hierbij hulp nodig? Kom dan langs op het WoningNetspreekuur op woensdag van 10.00 – 12.00 uur in het Wijkcentrum de Pijp aan de Gerard Doustraat 133.

U krijgt tijdens het spreekuur hulp van vrijwilligers bij het zoeken naar een woning. De vrijwilligers laten zien wat de mogelijkheden zijn van de website en geven uitleg over de regels en voorwaarden van huren in Amsterdam. De vrijwilligers worden met kennis bijgestaan door het Wijksteunpunt Wonen. De verdere organisatie wordt door de bewoners geregeld in samenspraak met het Wijkcentrum de Pijp.

Als woningzoekende kan men nog steeds terecht bij de woningcorporaties, desondanks bleek er behoefte te zijn aan nog meer hulp. Buurtbewoners hebben dan ook het initiatief genomen voor het opstarten van dit WoningNetspreekuur.

 

 

WoningNetspreekuur Huis van de Wijk Rivierenbuurt
In het Huis van de Wijk Rivierenbuurt kunt u op donderdagen van 15.15 – 17.00 uur terecht in het Woningnetcafé voor hulp bij het zoeken via WoningNet.

U hoeft geen afspraak te maken!


Voor andere vragen op het gebied van wonen kunt u terecht bij de spreekuren van het Wijksteunpunt Wonen, zie hiervoor de contactpagina.

Artikel delen:

!WOON