Congres Huurders aan het Woord op 15 februari 2014

11 december 2013

Zaterdag 15 februari vindt in het Mundus College (voorheen Nova College) in Nieuw-West de tweede editie plaats van het congres Huurders aan het Woord. Huurders uit heel Amsterdam zullen in een twintigtal workshops hun  ervaringen delen op terreinen als energiebesparing, stimuleren van noodzakelijk onderhoud, betaalbaarheid, gezamenlijk optrekken richting verhuurder en vele andere. Uniek aan dit congres is dat het de huurders zelf zijn die hun verhaal vertellen en met andere huurders in discussie gaan. Beleidsmakers en politici zijn natuurlijk van harte welkom om te luisteren wat er speelt onder de Amsterdamse huurders. De eerste versie van dit congres in oktober 2012 was een groot succes, en ook de lokale bijeenkomst die onlangs in Zuid werd georganiseerd leverde veel positieve reacties en mooie ideeën op. Het programma volgt in januari, dus let op deze website. Wie zich vast op wil geven kan dat doen op deze pagina. Deelname is gratis.

Artikel delen:

!WOON