Participatiemarkt 2013

12 december 2013 - Op dinsdag 26 november jl.  werd de 8ste editie van de participatiemarkt georganiseerd in De Meervaart. Er waren bijna 2300 bezoekers dit jaar! Deze bezoekers konden zich breed oriënteren maar ook gericht zoeken naar alle mogelijkheden op het gebied van leren, werken en doen.

Namens het Wijksteunpunt Wonen Nieuw-West was Abdelilah Lemrini er dit jaar bij. Abdelilah vond het erg leuk om te zien dat de bezoekers zo actief waren in het ‘netwerken’ met verschillende organisaties. Het was druk en er waren diverse vragen over o.a. woonruimteverdeling en onderhoudsklachten, die door medewerkers van onze organisatie gelukkig beantwoord konden worden, of indien nodig, doorverwezen naar andere organisaties waar het Steunpunt nauwe contacten mee heeft.

Al met al een succesvolle participatiemarkt!

Artikel delen:

!WOON