Wegens succes in de herhaling!

16 januari 2014

Op zaterdagmiddag 15 februari keer organiseren de Wijksteunpunten Wonen voor de tweede keer het congres “Huurders aan het Woord”. Deze keer is het in het Mundus College (voorheen Nova College) in Nieuw-West.

De vorige editie in 2012 was zeer succesvol. Ook nu staan er weer een twintigtal interessante workshops op het programma die allen te maken hebben met huren en wonen. Voorbeelden van de onderwerpen die aan bod zullen komen: energiebesparing, open verbrandingstoestellen in huis, stimuleren van de verhuurder tot noodzakelijk onderhoud enzovoort.

Uniek aan dit congres is dat de huurders uit de hele stad zelf hun verhaal vertellen en met anderen in discussie kunnen gaan. Voor meer informatie, zie de pagina Huurders aan het Woord.
Komt u ook? Deelname is uiteraard gratis. Tot dan!

 

Artikel delen:

!WOON