Voorlichting: Huren in een VvE

26 februari 2014

Op 17 en 24 maart organiseert het Wijksteunpunt Wonen Zuidoost twee voorlichtingen voor huurders in een VvE. Als in een complex met huurwoningen ook woningen worden verkocht, ontstaat er een Vereniging van Eigenaren (VvE). Huurders en eigenaren wonen dan bij elkaar en door elkaar in een complex. Voor eigenaren en voor huurders gelden verschillende wettelijke regels. Wilt u meer weten over de (on)mogelijkheden binnen een VvE, kom dan langs op één van de voorlichtingen. Vooraf aanmelden verplicht.
Wanneer:
maandagmiddag 17 maart, van 15.30 tot uiterlijk 17:00, of
maandagavond  24 maart, van 19.00 tot uiterlijk 20:30

Waar:
Cultureel Educatief Centrum
Bijlmerdreef 1289, Amsterdam

Toegang: Gratis

Aanmelden
Vooraf aanmelden verplicht.
Stuurt u svp een email met uw naam, + adres +  telefoonnummer naar s.douma@wswonen.nl

 

Artikel delen:

!WOON