Onderhoud, kostenpost of investering in kwaliteit?

22 mei 2014 - Op dinsdagavond 24 juni organiseert het Wijksteunpunt Wonen Noord een informatieavond voor bewonerscommissies over onderhoud. Om als bewonerscommissie de ‘vinger aan de pols’ te houden bij het onderhoud aan uw complex, heeft u de zogenaamde meerjarenonderhoudsplannen nodig van  uw verhuurder. De verhuurder is verplicht om die op verzoek te laten zien.

Maar heb je als bewonerscommissie eigenlijk invloed op die plannen? En heb je de mogelijkheid om (achterstallig) onderhoud bij de verhuurder ‘af te dwingen’? Op deze avond bespreken we  wat mogelijk is en wat niet, zodat aan het eind van de avond voor u duidelijk is welke stappen u zou kunnen nemen.

Is in uw complex nog geen bewonerscommissie actief, dan is dit misschien de aanleiding om een commissie op te richten. Ook daar kunnen wij bij u op weg helpen.

De avond wordt gehouden op dinsdag 24 juni van 19.30 tot 22.00 in het Huis van de Wijk de Banne aan het Bezaanjachtplein 247.

Artikel delen:

!WOON