Buurtenergiewinkel Zuidoost open vanaf 7 juli

04 juni 2014 - Op dit moment wordt door het Wijksteunpunt Wonen Zuidoost hard gewerkt aan de opzet van een Buurtenergiewinkel in Zuidoost. Dit in navolging van de pilot in het Groen Gemaal in het Sarphatipark  in de Pijp. De winkel wordt gevestigd in de Kinderboerderij Gliphoeve. Het is geen winkel in de gewone zin van het woord, maar u kunt er allerlei informatie halen over energiebesparing in en rond het  huis. Want energiebesparing=geldbesparing. Er worden voorlichtingen en adviezen gegeven op bespaar gebied. U kunt er een aanvraag doen voor een energiecheck of bespaarprodukten  aanlaten brengen in de woning.

Heeft u zelf ideeën om met andere bewoners uw eigen energie op te wekken, dan kunnen zij u ook adviseren.

En wilt u meehelpen? Dan bent u ook van harte welkom.

Stuur een mail naar https://www.wooninfo.nl/zuidoost/vragenbalie/ voor meer informatie.

Artikel delen:

!WOON