Spreekuurlocatie voor eigenaar-bewoners wijzigt

02 juli 2014

Vanaf woensdag 6 augustus 2014 kunt u met uw vragen over de VvE en het appartementsrecht terecht op ons kantoor in de G. Doustraat 133. Het spreekuur wordt tot en met 30 juli gehouden in de Rivierenbuurt (Rijnstraat 115). Ook het tijdstip waarop het spreekuur wordt gehouden wordt met een half uur vervroegd; van 14.30 u tot 16.30 u naar 14.00 u tot 16.00 u.

Uw vragen over bijvoorbeeld splitsingsakte, het modelreglement en de algemene ledenvergadering worden beantwoorden. Maar ook praktische vragen over de ongeoorloofde verbouwing van uw buurman, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel of het isoleren van het gemeenschappelijke dak kunt u stellen aan het Wijksteunpunt Wonen Zuid. Mocht u een vraag hebben, maar niet op het spreekuur langs kunnen komen? Stel uw vraag dan per email via vvevragen@wswonen.nl.

Artikel delen:

!WOON