20 oktober Voorlichting Wonen in een gemengd complex Grubbehoeve

11 oktober 2014

Veel huurders krijgen te maken met de Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE ontstaat op het moment dat het pand wordt gesplitst, waardoor het mogelijk is dat zowel huurders als eigenaren in één complex komen te wonen. Kopers hebben andere rechten en plichten dan u als huurder heeft. Dit kan conflicten opleveren, want waarom mag uw buurman die koper is meebeslissen of de lift wordt vervangen en u als huurder niet? Naast deze conflicten zijn er ook gemeenschappelijke belangen, namelijk een prettige woonomgeving.

Het Wijksteunpunt Wonen merkt dat huurders vragen hebben over de werking van een VvE, zoals ‘wat verandert er voor mij als huurder als het complex is gesplitst?’, ‘wat moet en wat mag een VvE?’en ‘welke rol kan ik binnen het wooncomplex vervullen?’. Antwoorden op deze en andere vragen over de VvE krijgt u op de gratis voorlichting.

De voorlichting vindt plaats op 20 oktober van 19.00 tot 20.30 uur in de bewonersruimte De Nachtegaal (Grubbehoeve 38).

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen een gemengd complex? Bezoek dan de voorlichting. De voorlichting is gratis te bezoeken, maar vooraf aanmelden is verplicht. Stuur een email naar s.horn@wswonen.nl of meld u telefonisch aan via 020 72 30 320.

Artikel delen:

!WOON