Interessante trainingen Bewonerscommissies Nieuw-West

30 oktober 2014

Het Wijksteunpunt Wonen Nieuw-West organiseert voor alle bewonerscommissies in Nieuw-West 2 trainingen en een leuke, informele bijeenkomst in de Honingraat aan de Slotermeerlaan 103e.

De eerste training is op maandag 3 november en gaat over de Overlegwet, de tweede is op maandag 17 november en gaat over de invloed van bewonerscommissies op de servicekosten. De trainingen beginnen om 19.00 uur en eindigen om ongeveer 21.30 uur.

De derde bijeenkomst is op maandag 1 december, en begint om 18.00 uur met een buffet. Er wordt aandacht besteed aan energiebesparing en er wordt aan alle bewonerscommissies een energiepakket uitgedeeld. De avond word besloten met de WSWonen Nieuw-West quiz, met een “pluim” voor de winnende bewonerscommissie.

In verband met de catering en de te verwachten grote belangstelling moet u zich van te voren aanmelden via nieuw-west@wswonen.nl, of telefonisch tijdens kantooruren (behalve vrijdag) 020-6190974. U kunt zich voor alle 3 bijeenkomsten aanmelden, maar ook voor één of twee. U kunt met maximaal 3 leden van uw bewonerscommissie deelnemen.

Artikel delen:

!WOON