Week van de Energierekening

14 oktober 2014

Deze week is de Week van de Energierekening. Energiekosten bepalen een steeds groter deel van de woonlasten. Wilt u advies over het energieverbruik in uw woning? Dan kunt u terecht bij het Wijksteunpunt Wonen in uw buurt. U kunt een afspraak maken voor een energiecheck bij u thuis. Het wijksteunpunt adviseert u dan over de mogelijke kleinere en grotere woningaanpassingen en wat deze aan besparing kunnen opleveren. Misschien kunt u deze aanpassingen makkelijk zelf realiseren. Wanneer toestemming van uw verhuurder nodig is of het om grotere werkzaamheden door de verhuurder gaat, kan het wijksteunpunt u bijstaan met het doen van een voorstel en verder overleg. Zo nodig kan de stedelijke energieadviseur een deskundig rapport opmaken.

Wilt u meer weten over het aanbod van het Wijksteunpunt Wonen in uw buurt? Klik dan hierboven op het stadsdeel waar u woont. Meer informatie over de Week van de Energierekening is te vinden op de speciale website.

Artikel delen:

!WOON