Woningnetspreekuur in de Hallen

21 oktober 2014 - Wist u dat u vanaf 6 oktober elke maandag ook in de bibliotheek de Hallen terecht kunt voor het Woningnetspreekuur?

U kunt tussen 14.00 uur en 16.00 uur binnenlopen om al uw vragen over Woningnet te laten beantwoorden. De bibliotheek is gevestigd aan de Hannie Dankbaar Passage 33. De medewerkers van het spreekuur woningzoeken werken bij WSWonen West of zijn vrijwilliger. Zij werken niet voor Woningnet, corporaties of de gemeente. Tijdens het spreekuur kunt u uitleg krijgen over hoe de website van Woningnet werkt. De medewerkers kunnen u de mogelijkheden van de website laten zien en kunnen u uitleg geven over regels en voorwaarden bij het zoeken naar een woning via Woningnet. De medewerkers kunnen geen regels aanpassen of u een woning toewijzen.

Kijk voor alle Woningnet spreekuren hier.

Artikel delen:

!WOON