Informatieavond voor eigenaar-bewoners in stadsdeel zuid

07 november 2014

Onderhoud levert binnen de VvE veel vragen op, want wie moet wat betalen en waarom. Het Wijksteunpunt Wonen geeft gratis advies en informatie over de VvE en het appartementsrecht.

De afgelopen jaren zijn veel panden gesplitst, waardoor meerdere eigenaren een pand delen. Dit betekent dat zij niet alleen eigenaar zijn van hun eigen appartement, maar ook mede-eigenaar van de gemeenschappelijke delen. Dit levert nogal eens discussie op over bijvoorbeeld het onderhoud aan het dak. Want waarom moet de eigenaar van de begaande grond meebetalen aan reparaties of soms zelfs vervanging van het dak van zijn bovenburen? Op donderdag 13 en donderdag 20 november geeft het Wijksteunpunt Wonen Zuid over deze en deze onderwerpen en veel voorkomende vragen informatie.

Wanneer: donderdag 13 november of donderdag 20 november

Tijd: 19.30 – 21.00 uur

Waar: Huis van de Wijk Olympus, Hygieaplein 8-10

Kosten: Gratis

Aanmelden: vvevoorlichting@wswonen.nl

Kunt u niet op de informatieavond langskomen, maar heeft u toch vragen over uw VvE? Kom dan langs op het wekelijkse inloopspreekuur op woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur in de Gerard Doustraat 133 of volg de online cursus van VvE Centraal. Zie hiervoor de ‘Online Cursus VvE Centraal & WsWonen Zuid’.

Artikel delen:

!WOON