Online cursus VvE Centraal & WsWonen Zuid

07 november 2014

VvE Centraal biedt u samen met Wijksteunpunt Wonen Zuid de online cursus ‘Basiskennis van de VvE voor bestuurders en eigenaren van een appartement’ aan van € 12,95 voor slechts € 4,-. Meldt u aan vóór 31 december 2014 om van dit aanbod gebruik te maken!

Cursus
Via een online cursus van VvE Centraal wordt uw kennisniveau over de VvE en het appartementsrecht vergroot. Na afloop van de cursus bent u bekend met uw verplichtingen binnen de VvE, welke taken en bevoegdheden de VvE, het bestuur en de vergadering hebben, en nog veel meer!

De cursus bestaat uit 7 online lessen en wordt u door VvE Centraal en het Wijksteunpunt Wonen Zuid aangeboden voor een gereduceerd tarief van € 4,-.

Aanmelden
Op de website van VvE Centraal vindt u de cursus ‘Basiskennis van de VvE voor bestuurders en eigenaren van een appartement’. Nadat u de cursus heeft toegevoegd aan uw winkelmandje gebruikt u de code ‘WSWZuid14’ om van het gereduceerde tarief gebruik te maken. De korting geldt alleen voor bewoners uit Amsterdam-Zuid.
Vervolgens ontvangt u de inloggegevens en kunt u starten met de online cursus.

Het Wijksteunpunt Wonen Zuid organiseert op 13 en 20 november een informatieavond voor eigenaar-bewoners over de VvE en het appartementsrecht. Deze informatieavond is vrij toegankelijk. Kijk voor meer informatie bij het nieuwsitem ‘Informatieavond VvE’ op deze website.

Artikel delen:

!WOON