Themabijeenkomst meerjarenonderhoudsplan

26 november 2014

Op donderdag 4 december geeft het Wijksteunpunt Wonen Zuid een gratis voorlichting aan eigenaar-bewoners over het meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Heeft u interesse? Meldt u nu aan!

Als eigenaar van een appartementsrecht bent u mede-eigenaar van de gemeenschappelijke delen van het pand, zoals het dak, de fundering, de gevel, de standleiding en ventilatiekanalen. Kosten voor onderhoud, herstel en reparatie moeten door de gezamenlijke eigenaren worden betaald. Helaas blijkt in de praktijk vaak dat de VvE niet weet wat de levensduur van de bouwkundige elementen is. Dit resulteert erin dat er ook niet gespaard wordt voor het onderhoud.

Wilt u weten hoe u dit beter kunt aanpakken? Waar u op moet letten? En vooral handvatten krijgen om zelf aan de slag te gaan met het onderhoud van het pand? Kom dan naar de gratis themabijeenkomst over het MJOP!

Locatie: Huis van de Wijk Olympus Hygieaplein 8-10, 1076 RT Amsterdam
Wanneer: Donderdag 4 december 2014, 19.30 – 21.00 uur
Kosten: Geen
Aanmelden: stuur een email met uw naam en adres naar vvevoorlichting@wswonen.nl

Artikel delen:

!WOON