Bewoners Energie Dag succesvol

03 december 2014

Op vrijdag 28 november organiseerden het Amsterdams Steunpunt Wonen in samenwerking met de Wijksteunpunten Wonen de Amsterdamse Bewonersenergie Dag in Podium Mozaïek.  De dag begon met drie leerzame excursies naar succesvolle energiebesparingsprojecten in de buurt.  Het middagprogramma bestond naast een voorlichtingsmarkt, uit een aantal zeer geanimeerde spreekbeurten van bewoners en professionals die lieten zien hoe je met een praktische benadering veel kunt bereiken.Uit de verhalen en voorbeelden bleek dat er al heel ervaring en expertise is  waar bewoners uit kunnen putten bij  diverse  organisaties.  En dat je met creatief nadenken en wat doorzettingsvermogen heel ver kunt komen. De ongeveer honderd deelnemers hebben na afloop nog kennis en contacten uitgewisseld, en waren duidelijk enthousiast over deze Bewoners Energie Dag.

Artikel delen:

!WOON