Kom in januari een gratis raamslot halen

05 januari 2015

Maak het inbrekers niet makkelijk! Kom deze maand een gratis raamslot halen bij het WSWonen West (zolang de voorraad strekt, u kunt ons bellen op 020 6182444). Tijdens de decembermaand is het vroeg donker en u bent op bezoek bij familie en vrienden. Inbrekers zeggen hun familiebezoek daarom graag af om te proberen uw feestvreugde te bederven.

U kunt er met een aantal eenvoudige maatregelen voor zorgen dat de kans op een woninginbraak bij u thuis een stuk kleiner wordt.

Onlangs is de landelijke campagne ‘Maak het ze niet te makkelijk’ van start gegaan. Deze campagne is er op gericht om uw veiligheid te vergroten en bijvoorbeeld woninginbraak tegen te gaan. Op de website www.maakhetzenietteAfbeelding1makkelijk.nl vindt u meer informatie en tips over het voorkomen van woninginbraak.

 

Artikel delen:

!WOON